Sander de Graaff

Mijn naam is Sander de Graaff, geboren en getogen in Ridderkerk. Ik woon in Ridderkerk-Oost en studeer Bestuurskunde in Rotterdam. Een voorbeeld van een belangrijke kwestie die de komende periode zal spelen, is de oprichting van de Metropoolregio Rotterdam-Den Haag. Hierbij zal kritisch moeten worden gekeken naar welke zaken via gemeenschappelijke regelingen moeten worden geregeld en over welke zaken de gemeente zelf de regie moet houden. Door mijn studie heb ik kennis van de gang van zaken binnen de Overheid. Daarnaast zie en hoor ik zelf wat er dagelijks speelt in Ridderkerk. Deze combinatie van kennis en praktijk zal ik inzetten om mijn rol als volksvertegenwoordiger te vervullen. Dit vraagt om een dienende houding ten opzichte van u als inwoner van Ridderkerk. Leefbaar Ridderkerk: voor U allen !