Leefbaar bestuur

IMG 0285
Het Leefbaar bestuur bestaat op dit moment uit Ben Neuschwander, Wouter van den Berg en Arjan Nugteren.

De voorzittershamer werd overgedragen door huidig wethouder Henk Dokter die de rol als Bestuursvoorzitter lange tijd op zich had genomen. Hij bedankte Henny Kempees voor haar inzet, die eveneens na 12 jaar afscheid neemt als Bestuurslid.

Het nieuwe Bestuur neemt een aantal taken over van de huidige fractie en starten met de voorbereidingen van een groot aantal taken, waaronder het werven van nieuwe leden. In het voorjaar van 2017 zal hieraan extra aandacht worden besteed.

Leefbaar Ridderkerk werd na de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2014 wederom de grootste partij in Ridderkerk en vormt samen met ChristenUnie, CDA en SGP een coalitie.