Samen sta je sterker! Daarom nodigen wij alle Ridderkerkers uit om de mouwen op te stropen en samen met ons te werken aan ons motto: “Schoon, heel en veilig”.
Lees onze standpunten of download ons verkiezingsprogramma.

(16-03-1976)

Influencer, ondernemer Social Media

Woont in Drievliet

Ik ben Jeanette Ouwens, 45 jaar oud. Getrouwd met Michel Ouwens, voor velen bekend als huidig raadslid van Leefbaar Ridderkerk. Maar ook moeder van Vico en Maylin. Ook Maylin is inmiddels al aardig bekend in politiek Ridderkerk als de eerste kinderburgemeester. Wat zijn Michel en ik hier ongelooflijk trots op. Velen kennen mij nog niet en daarom stel ik me graag aan jullie voor.

Mijn jeugd heeft zich afgespeeld in Sleeuwijk. Nadat ik mijn man Michel ontmoette en we toe waren aan onze volgende stap, was de keuze snel gemaakt om in Ridderkerk te gaan wonen. Vanaf het allereerste moment dat ik hier woonachtig ben, nu inmiddels alweer 21 jaar, voelde ik me direct thuis. In mijn werkverleden ben ik o.a. werkzaam geweest als Beleidsadviseur bij woningcorporatie Poort 6 in Gorinchem. Deze functie heb ik met veel plezier vele jaren vervuld, maar op een gegeven moment bewust gekozen voor het fulltime moederschap. En daar geniet ik nog steeds van. Naast het moederschap ben ik ook mantelzorger voor onze overbuurman en heb ik een Instagramaccount @Mistermachomissy met 272.000 volgers. Hierop deel ik dagelijks mijn liefde voor onze katten d.m.v. fotografie en kattenvideo's. En ze zijn inmiddels al een beetje beroemd, want ze spelen mee in de nieuwe bioscoopfilm Poeslief 2!

Maar genoeg hierover, nu over mijn motivatie om mij verkiesbaar te stellen op de lijst van Leefbaar Ridderkerk. De manier waarop ik mij gelijk thuis voelde in Ridderkerk, gun ik ook de volgende generaties. Dit is niet een vanzelfsprekendheid, daar de huidige maatschappij continu in beweging is. De visie van Leefbaar Ridderkerk voor een schoon, veilig en leefbaar Ridderkerk, komt ook overeen met de mijne. Maar om dit doel te bereiken, heb ik ook jullie nodig. Daarbij sluit de slogan van Leefbaar Ridderkerk mooi aan: "Samen met jou!"

Laten we er samen voor zorgen dat Ridderkerk een prachtige en veilige omgeving blijft om in te wonen voor ons allemaal. Uiteraard wil ik ook graag weten wat uw/jullie visie hierover is. Alleen op die manier kunnen we echt (samen)werken aan een gezamenlijke toekomst voor Ridderkerk.