Samen sta je sterker! Daarom nodigen wij alle Ridderkerkers uit om de mouwen op te stropen en samen met ons te werken aan ons motto: “Schoon, heel en veilig”.
Lees onze standpunten of download ons verkiezingsprogramma.

(27/08/1993)

Financieel Administratief Medewerker

Woont in Oost

 

Ik ben Thom Nugteren, 28 jaren jong. Net als 4 jaar geleden, ben ik ook deze gemeenteraadsverkiezing verkiesbaar voor deze mooie partij. Op de lijst ben ik te vinden op plek 5. Maar het belangrijkste vind ik, dat je überhaupt gaat stemmen. Want elke stem telt!

In het dagelijks leven ben ik financieel administratief medewerker. Wat inhoud dat ik administratie verwerk voor diverse bedrijven en zorg dat de boekhouding helemaal in orde is.

Waar ik mij de komende periode voor wil inzetten, zijn de jongeren en sportverenigingen binnen Ridderkerk. Ik wil proberen om er voor te zorgen dat jongeren in Ridderkerk kunnen blijven. Daarnaast is sporten voor iedereen gezond en is het belangrijk om dit te stimuleren. 

Woensdag 16 maart is het zover, dan zijn de gemeenteraadsverkiezingen. En zoals ik al aangaf, stemmen is belangrijk. En maak gebruik van uw stemrecht. En het mooiste is natuurlijk als je op Leefbaar Ridderkerk gaat stemmen. Leefbaar Ridderkerk doet het samen met jou!