Samen sta je sterker! Daarom nodigen wij alle Ridderkerkers uit om de mouwen op te stropen en samen met ons te werken aan ons motto: “Schoon, heel en veilig”.
Lees onze standpunten of download ons verkiezingsprogramma.

(19-09-1970)

Facility Manager en Ondernemer

Woont in Rijsoord

Ik ben Ronald Lapaer, getrouwd met Evelyne en we hebben twee kinderen. We wonen al jaren met veel plezier op Rijsoord, waar wij onze draai goed gevonden hebben.

In mijn vrije tijd werk ik als facility manager bij een grote multinational, waar de Leefbaar kleuren in de huisstijl zijn opgenomen! Samen met mijn vrouw onderneem ik ook, voorheen foodtruck Soeppy. Corona heeft ons doen besluiten om hier helaas mee te stoppen. Gelukkig staat ons een nieuwe kans te wachten en gaan wij op korte termijn een 'bakery' starten.

Voor mij staat schoon, heel en veilig hoog in het vaandel. Om die reden ben ik zeer nauw betrokken geweest bij de oprichting van de Ridderkerk Veilig Whatsapp groepen en ben nog steeds beheerder van enkele groepen op Rijsoord. Ik zou graag willen dat de politiek benaderbaar is. Aanschuiven bij wijkoverleggen, wijk-idee team of via andere kanalen. Met beide benen in de samenleving staan. Dan hoor je ook wat er echt leeft en speelt. Dit is ook precies mijn motivatie om na 2 jaar op de achtergrond bij Leefbaar te hebben gestaan, ik nu naar de voorgrond kom. Ik wil samen met jou zorgdragen voor een leefbaar Ridderkerk, want alleen samen kunnen wij hiervoor gaan.

Ik reken op JOUW stem en JIJ kunt op mijn steun rekenen!